Ambasadori rus në Beograd: “Nuk ka marrëveshje Kosovë-Serbi pa Rusinë!”

Ambasadori rus në Beograd, Alexander Botsan Harchenko, tha se Rusia do të përfshihet në negociatat mes Serbisë dhe Kosovës, nëse e merr një ftesë të tillë nga Beogradi.

“Pa Rusinë dhe pa miratim nga Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara, marrëveshja ndërmjet dy vendeve nuk arrihet”, tha Harchenko për mediat në Beograd.LAJMI I PLOTE