Amerika i kërkoi të njohë Kosovën, tani reagon Vuçiç: “Nuk ndryshoj mendjen!”

Amerika i kërkoi të njohë Kosovën, tani reagon Vuçiç: “Nuk ndryshoj mendjen!”

Presidenti serb Aleksandër Vuçiç, i është përgjigjur letrës së Joe Biden, i cili kërkoi njohjen reciroke Serbi-Kos0vë.

Vuçiç duke falënderuar presidentin e SHBA-së për letrën ka deklaruar se tashmë e ka thënë një herë në Uashington se çfarë mendon për njohjen e Kosovës dhe se përgjigjja e tij nuk do të jetë ndryshe.

Ai shtoi gjithashtu se detyra e tij është të mbrojë dhe mbrojë interesat e Republikës së Serbisë.