Amerika jep njoftimin për qytetarët: “Përgadituni për temperatura më të ulëta”

Amerika jep njoftimin për qytetarët: “Përgadituni për temperatura më të ulëta”

Një stuhi e fortë dimërore, që ka sjellë dëborë e ngrica, ka përfshirë Shtetet e Bashkuara, ndërsa amerikanët përgatiten për temperatura edhe më të ftohta dhe të rrezikshme gjatë ditëve në vijim.

Sipas “Daily Mail”, dëbora ka arritur në trashësinë deri në 30 centimetra, ndërsa janë shkaktuar dëme materiale si pasojë e erërave të forta.