Anijet e NATO-s nën radarin e forcave ruse në Detin e Zi

Anijet e NATO-s nën radarin e forcave ruse në Detin e Zi

Flota e Detit të Zi rus kontrollon veprimet e anijeve të NATO-s dhe vendeve të tjera pjesëmarrëse në stërvitjet ushtarake “Flladi i Detit”, sipas një deklarate nga Qendra Kombëtare e Menaxhimit të Mbrojtjes së Rusisë, raporton “Izvestia”, transmeton InfoShqip.

“Forcat dhe mjetet e Flotës së Detit të Zi po zbatojnë një kompleks masash për të kontrolluar veprimet e anijeve të forcave të përbashkëta detare të NATO-s dhe vendeve të tjera pjesëmarrëse në stërvitjet ‘Flladi i Detit’ që filluan më 28 qershor 2021 në veriperëndim pjesë e Detit të Zi.” VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE