Arrestohet një serb: I gjendet edhe uniforma e Milcisë Serbe (VIDEO NGA AKSIONI)

Arrestohet një serb: I gjendet edhe uniforma e Milcisë Serbe (VIDEO NGA AKSIONI)

Nje serb po i mbante uniformen e milicis se serbis dhe eshte Arrestuar,atij iu gjet dhe uniforma e Milcisë Serbe, pas nje bastisje te disa lokacioneve njes serb ka rujtur uniformen e milicis se serbis dhe eshte derguar per mbajtje.

Qellimi i policis se kosoves eshte te ruaj rendin dhe ligjin, ne jemi gjthmon ne sigurin e te gjith qytetarve pas qdo personi qe mshfet mbas vepra te keqija, policia eshte ne ndjekje.. VIDEO