Autostrada e shtetit të njohur kthehet në mister: Njerëzit kalojnë dhe zhduken, si është e mundur?!

Autostrada e shtetit të njohur kthehet në mister: Njerëzit kalojnë dhe zhduken, si është e mundur?!

Të paktën VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE50 vetë, përfshirë një nënë nga Teksasi me dy fëmijët e saj dhe tre qytetarë të tjerë amerikane rezultojnë të zhdukur që prej udhëtimit të tyre në atë që mediet e huaja kanë nisur ta quajnë “Autostrada e v dekjes” në Meksikë.

Këto 6 muajt e fundit, ritmi i të zhdukurve në rrugën mes qendrës industrial Monterrey dhe qytetit kufitar Nuevo Laredo është shtuar ndjeshëm, duke mbjellë sh qetësim dhe f rikë. Familjarët kërkojnë ndërhyrjen e shtetit, ndërsa autoritetet lokale vetëm tani vonë njoftuan një program të përbashkët për zgjidhjen e këtij ngërçi të madh.