Bashkimi Evropian i dërgon mesazhin e madh Edi Ramës: “Plotëso kushtet për anëtarsim”

Bashkimi Evropian i dërgon mesazhin e madh Edi Ramës: “Plotëso kushtet për anëtarsim”

Koordinatori për Zgjerimin në Parlamentin Europian, Michael Gahler paralajmëron kreun e Rilindjes Rama që të mos përg0j0jë më BE por të plotsojë kushtet për integrimin e Shqipërisë në Europë.

Gahler i kërkon Ramës që të ketë kujdes me pazaret joeuropiane, drejtësinë, pastrimin e parave, zgjedhjet lokale të 2019 dhe Lirinë e Mediave.