Biden në telefonatë me presidentin kinez: “Përplasja mes Kinës dhe Amerikës do të ishte një tragjedi”

Biden në telefonatë me presidentin kinez: “Përplasja mes Kinës dhe Amerikës do të ishte një tragjedi”

Përplasja mes Kinës dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës do të ishte një tragj3di për të dy vendet. Presidenti kinez Xi Jinping në telefonatën e parë me homologun amerikan Joe Bideb që nga mbërritja në Shtëpinë e Bardhë, u shpreh se të dy vendet duhet të respektojnë njëri tjetrin.

Xi kërkoi rivendosjen e një dialogu me Shtetet e Bashkuara të Amerikës në mënyrë që të mund të menaxhojnë dosjet e hapura dhe të parandalojnë keqkuptimet dhe gabimet në vlerësim. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE