Bill Gates: “Po paralajmëroj këto dy rreziqe të tjera për njerëzimin”

Bill Gates: “Po paralajmëroj këto dy rreziqe të tjera për njerëzimin”

Shefi i Microsoft Bill Gates ka dhënë një intervistë në të cilën ai ka paralajmëruar kundër dy rr3ziqeve të mundshme në të ardhmen që mund të jenë edhe më të këq1ja se pandemia e pranishme.

Në lidhje me dy rr3ziqet që na presin ai tha: “Njëra është ndryshimi i klimës dhe kjo do sillte një numër më të madh dekjesh se sa kemi pasur në këtë pandemi.”

Ai më pas shtoi: “Bio-terr0rizmi. Dikush që dëshiron të shkakt0jë dëme mund të inxhinierojë një v1rus dhe kjo do të thotë kosto, shansi për t’u ndeshur me këtë është më shumë sesa epidemitë e shkaktuara natyrshëm si ajo aktuale”.