Bondsteeli shqiptar vendoset karshi Serbisë: Tani pajiset edhe me sisteme kundër-ajrore

Bondsteeli shqiptar vendoset karshi Serbisë: Tani pajiset edhe me sisteme kundër-ajrore

Kujtojmë që ditë më parë është marrë vendim që të ndërtohet baza us htarake në “Kodrën e Cërrnushës”, që do të përdoret nga pjesëtarët e FSK-së.

Ndryshe, Kodra e Cërrnushës është e lartë 1010 metra, dhe nga aty shihet si në pëllëmbë të dorës qyteti i Vushtrrisë, qyteti i Mitrovicës, qyteti i Mitrovicës së Veriut, Zveçani si dhe një pjesë e Zubin Potokut. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE