Bota e mban frymën: Izraeli prezanton raketën e ‘mençur’ dhe të tmerrshme

Pr3dha e gjeneratës së pestë mund të lëshohet nga deti apo toka dhe të g0dasë caqet 300 kilometra larg me saktësi. Kjo pr3dhë ka kapacitete të përcaktimit automatik të caqeve me rreze infra të kuqe dhe ndjekjes së tyre, transmeton Gazeta Metro.

Kompania izraelite e zhvillimit e prodhimit të a rmatimit Rafael Advanced Defense Systems ka njoftuar se pr3dha Seabreaker është njësi e artilerisë dhe e marinës “një shumëfishim i forcës, e zhvilluar që të përballoj sfidat në arenën e lutfërave moderne” theksohej në kumtesën e Rafael. VIDEO