Cila është arsyeja që po shkarkohet komandanti i FSK-së?!

Pak ditë na ndajnë nga shkarkimi, eventualisht lirimi nga detyra, i komandatit të Forcës së Sigurisë të Kosovës, gjenerallejtënant Rrahman Rama.

Nga burime të mirëinformuara brenda Forcës së Sigurisë të Kosovës, thuhet se procedurat për shkarkimin e tij kanë nisur para dy muajsh.

Mospajtimet midis komandantit të FSK-së dhe Ministrit të Mbrojtjes kanë arritur pikën kritike më 18 shtator, dy netë para aksionit të Policisë së Kosovës për të vendosur reciprocitetin për targat me Serbinë. LAJMI I PLOTE