Cili shtet i ka ushtaraket më të bukura? Rusia, ShBA apo Franca?!

Cili shtet i ka ushtaraket më të bukura? Rusia, ShBA apo Franca?!

Ushtaret spikasin për bukurinë e tyre dhe për sharmin e tyre edhe pse janë të veshura me uniformë. Rusia është një nga ato vende ku femrat luajnë një rol të rëndësishëm në ushtri, ato kanë një përfaqësim prej 160 mijë ushtarake ose të konvertuar në përqindje në 10% të totalit të përgjithshëm të forcave të armatosura.

Numrin më të madh të përfaqësimit të femrave në ushtri e mban SHBA me 170 mijë. Ndërkohë që Franca 19% të ushtarakëve i ka femra. Spanja përfaqësohet me 15 mijë por ka vende si Izraeli që ushtria është e detyrueshme për femrat mbi 18 vjeç, të cilat nuk kanë fëmijë.