Dalin detaje të reja për aksidentin tragjik: Zbulohet koha për të cilën autobusi kaloi nëpër Bullgari

Dalin detaje të reja për aksidentin tragjik: Zbulohet koha për të cilën autobusi kaloi nëpër Bullgari

Sipas Drejtorit Ekzekutiv të Administratës së Automjeteve, Bojko Ranovski, autobusi kishte hyrë në Bullgari në orën 21:15 dhe koha prej 5 orësh për kalimin e rreth 320 kilometrave rrugë është normale për lëvizje.

Ranovski tha se po kontrollohet nëse shoferët i kanë ndërruar vendet për pushimin e fundit, që ka qenë rreth 30 kilometra para vendit të përpl@sjes.

Sipas tij, shkaqet më të mundshme të aksidentit mund të jenë shpërqëndrimi momental dhe mosfunksionimi teknik. DEKLARATA E TIJ E PLOTE