Dalin detajet rreth tragjedisë në Bullgari: “Të mbijetuarit u hodhën nga dritarët e pasme…”

Dalin detajet rreth tragjedisë në Bullgari: “Të mbijetuarit u hodhën nga dritarët e pasme…”

Sekretari i Këshillit të Sigurisë Rajonale të Pernikut, Vasko Pirgov, në një deklaratë për mediat ka theksuar se një ndër shkaqet e aksidentit të tmerrshëm mund të ketë qenë shpejtësia jashtë normave të lejuara të shoferit.

Sipas tij, mjeti është ndalur në një pikë karburanti, e cila është vetëm 20 minuta larg vendit të ngjarjes dhe është e pamundur që shoferi të ketë qenë në gjumë. DEKLARATA E TIJ E PLOTE