Dalin fotografitë: Plumbat serb e goditen kiosken e Policisë së Kosovës në Jarinje

Dalin fotografitë: Plumbat serb e goditen kiosken e Policisë së Kosovës në Jarinje

Para pak minutash është s u l m u a r me g r a n a t ë pikë-qëndrimi i zyrtarëve policorë dhe doganierëve në kufirin e Jarinjes.

Kështu raporton Kosovapress, me burime. Sipas këtyre raportimeve, g r a n at a është hedhur nga ana e territorit të Serbisë. Përveç dë mti mit të objektit, nuk dihet nëse ka të lë n duar. LAJMI I PLOTE