Dalin pamjet e para: Kështu u sulmuan me armë zjarri automjetet policore në Mitrovicë

Policia e Kosovës dje pati aksione në disa rajone të Kosovës për parandalimin dhe lutfimin e k 0ntrabandës. Operacioni policor është realizuar në rajonin e Prishtinës, Pejës, Mitrovicës së Jugut dhe Mitrovicës së Veriut, raporton Indeksonline.

Përderisa në të gjitha rajonet tjera operacioni policor ka kaluar pa probleme, në Mitrovicën Veriore grupe kirminale në mënyrë të organizuar janë grumbulluar, kanë krijuar bllokime të rrugëve me mjete të ndryshme transportuese, kanë përdorur b o mbola gazi, shok b omba, të shtëna me a rmë z jarri e gr anata dore, me qëllim të pengimit dhe s ul mit ndaj zyrtarëve policorë dhe doganorë, të cilët kanë qenë në kryerje të detyrës zyrtare. LAJMI I PLOTE