Dëgjoni fjalimin e Ibrahim Rugovës në Parlamentin Evropian, që ngriti të gjithë në këmbë

Dëgjoni fjalimin e Ibrahim Rugovës në Parlamentin Evropian, që ngriti të gjithë në këmbë

Presidenti historik i Kosovës, Ibrahim Rugova, përkujtohet në përvjetorin e Pavarësisë së Kosovës dhe në data të rëndësishme për vendin.

Presidenti historik, pa reshtur luftoi për bërjen shtet të Kosovës, e këtë e bënte me vizionin e tij largpamës, duke kërkuar gjithnjë paqe para miqve ndërkombëtarë.

Ndër të tjera Rugova flet për Pavarësinë e Kosovës, ku thotë: DEKLARATA E TIJ