Del video shqetësuese: Kriza në BE është alarmuese, gati konflikti i armatosur – shikoni videon!

Del video shqetësuese: Kriza në BE është alarmuese, gati konflikti i armatosur – shikoni videon!

Gjendja në kufirin mes Polonisë dhe Bjellorusisë është shumë e rëndë me rr ezik të madh që të eskalojë në k0nflikt të amratosur. Por, duket se gjërat shkojnë më thellë se sa vetëm deri tek një krizë emigrantësh.

Në një video që është paraqitur online, e që raportohet të jetë bërë prej 6 deri më 7 nëntor, shihen qindra vetë derisa presin për avionë nga Damasku të organizuar në koordinim mes Bjellorusisë, Rusisë dhe Qeverisë së Bashar al-Assadit në Siri. VIDEO