Deputetit shqiptar nuk i trembët syri, godet fuqishëm Vuçiçin: Ju jeni faktor destabilizues për Ballkanin

Deputetit shqiptar nuk i trembët syri, godet fuqishëm Vuçiçin: Ju jeni faktor destabilizues për Ballkanin

Deputeti shqiptar në Parlamentin e Serbisë, Shaip Kamberi, vlerëson se Raporti i Komisionit Evropian për Serbinë dëshmon se pushteti aktual i presidentit serb, Aleksander Vuçiq, mbetet faktor destabilizues për Ballkanin Perëndimor.

“Raporti i sapo publikuar i Progresit i Komisionit Evropian për Serbinë dhe rajonin dëshmon se pushteti aktual i Presidentit Aleksandër Vuçiq nuk ka vullnet politik në njërën anë për demokratizim dhe evropianizim të vendit, e në anën tjetër mbetet faktor destabilizues për rajonin e Ballkanit Perëndimor”. DEKLARATA E TIJ E PLOTE