Diplomati serb pranon të vërtetën: “Serbia po i frikësohet rritjes së madhe të Ushtrisë së Kosovës!”

Diplomati serb pranon të vërtetën: “Serbia po i frikësohet rritjes së madhe të Ushtrisë së Kosovës!”

Kryetari i të ashtuquajturit, komision parlamentar i Serbisë për Kosovën, Milovan Drecun ka shpalosur pak a shumë për çka është folur në takimin që Aleksandar Vuciq kishte me përfaqësuesit politik dhe institucional të serbëve nga Kosova.

Krahas kësaj, ai ka treguar çartë se ia ka frikën Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe Agjencisë Kosovare të Inteligjencës. Thotë se ka frikë nga rritja e madhe e FSK-së dhe ndikimi që sipas tij po bën AKI-në veri të Kosovës. DEKLARATA E TIJ E PLOTE