Donald Trump merr vendimin: “Do të kandidoj përsëri për president, Amerika ka nevojë për mua!”

Donald Trump merr vendimin: “Do të kandidoj përsëri për president, Amerika ka nevojë për mua!”

Ish Presidenti i SHBA Donald Trump tha se ai ka vendosur se do të kandidojë përsëri për president në 2024. Ai deklaroi se nuk kishte të bënte aq shumë me dëshirën e tij, por me nevojën e Amerikës, ai kritikoi situatën në kufi dhe politikën e autoriteteve në SHBA.

Përveç kësaj, ai foli për hetimet, dy përpjekje për të kujtuar, si dhe presionet me të cilat përballet çdo ditë dhe u përpoq me të ndërsa ishte president. “Ju gjithmonë duhet të l uftoni”, tha Trump, duke shtuar se shumë njerëz d orëzohen nën p resionin e d emokratëve dhe tremben.