Dorëzohet ‘qeni’ i Vuçiçit: Ja lëvizja e vetme e tij që ka mbetur kundër Albin Kurtit dhe Kosovës

Dorëzohet ‘qeni’ i Vuçiçit: Ja lëvizja e vetme e tij që ka mbetur kundër Albin Kurtit dhe Kosovës

Ministri për Kthim dhe Komunitete në qeverinë e Kosovës Goran Rakiq ka mbajtur konferencë për media ku ka deklaruar se nëse nuk formohet Asociacioni i Komunave me Shumicë Serbe deri në fund të vitit ata do të japin dorëheqje nga të gjitha pozitat dhe do të largohen nga institucionet e Republikës së Kosovës.

“Nëse nuk krijohet Asociacioni i Komunave me shumicë serbe deri në fund të vitit unë do t’i informoj të gjithë faktorët relevantë se do të largohemi nga të gjitha institucionet e Prishtinës në veri në të gjitha nivelet” tha Rakiq në konferencë.