Dridhet Serbia! / Mbahet fjalimi i parë SHQIP në parlamentin serb

Dridhet Serbia! / Mbahet fjalimi i parë SHQIP në parlamentin serb

Përfaqësuesi i shqiptarëve në Kuvendin e Serbisë, Shaip Kamberi dje ka mbajtur një fjalim në gjuhën shqipe përballë deputetëve të tjerë të këtij Kuvendi. VIDEO

Pavarësisht ndërhyrjeve të vazhdueshme të kryeparlamentarit serb Ivica Daciq, Kamberi vazhdoi të ngris zërin shqip ndaj vendimit të Gjykatës së Lartë në Beograd që ka refuzuar ta shpallë fajt0r Ministrin Aleksandër Vulin për d1skr1m1n1m, fy3rje dhe gjuhë të urr3jtjes ndaj shqiptarëve.