Duan ta vrasin në Zvicër, reagon Erdogan: “Unë nuk vdes me thënien tuaj por me caktimin e Krijuesit tim!”

Duan ta vrasin në Zvicër, reagon Erdogan: “Unë nuk vdes me thënien tuaj por me caktimin e Krijuesit tim!”

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, në një fjalim në Qendrën Kulturore Ataturk në Ankara tha se “Një pankartë e madhe para parlamentit të Zvicrës…Një a r më e drejtuar mbi kokën time në fotografi. Çfarë thotë? ‘V r i te ni Erdoğanin’.

Ju të pagdhendur, mos vallë Erdoğani do të v desë me thënien tuaj? Ne e kemi nisur këtë udhëtim duke veshur qefinin. Do të bëhet ajo që Krijuesi ynë dëshiron. As më parë dhe as më mbrapa. A mos vallë ju kujtoni se do të merrni ndonjë gjë nga lavdia, madhështia e Turqisë duke shëtitur në ato rrugë partinë socialiste, PKK-në, organizatat e majta ter r o riste dhe duke i ofruar atyre mbrojte me policët tuaj? LAJMI I PLOTE