Ndodh në Kosovë: E shkelë me veturë e pastaj e vret djalin e axhës, pasi lopa e tij ia dëmtoi pasulin

Një person është v r a r ë sot rreth orës 08:00 të mëngjesit në Batllavë të Podujevës. Policia e Kosovës për këtë rast e ka a r re stuar një person. Lidhur me ngjarjen e rëndë ka folur një familjar dy palëve. Bujar Ibrahimi, tha se dorasi dhe v i k t i m a janë edhe familjar mes vete. Ibrahimi tha se ata mes vete janë djem të axhës.

Ai tha se rastit i priu një k o n flikt mes tyre që ndodhi ditën e djeshme. Bujar Ibrahimi tha se arsyeja e k o nf liktit janë tre kilogramë pasul. “Mund të ju tregoj se dje ata janë rr a hur me vete dhe janë gj ua j t ur edhe me a rm ë zj a r ri.Arsyeja është tre kilogramë pasul”. Ndiqeni rrëfimin e familjarit se si ka ardhur deri tek ky rast. VIDEO