E armatosur deri në dhëmbë nga Rusia dhe Kina: Serbia i tregon muskujt dhe jep paralajmërimin e fortë

E armatosur deri në dhëmbë nga Rusia dhe Kina: Serbia i tregon muskujt dhe jep paralajmërimin e fortë

Nga ajri dhe nga toka, nga rrafshnalta e Peshterit në jug e deri në Kragujevc në Serbinë Qendrore, me a rmë të rënda dhe me ushtarë, Serbia gjatë dy javëve të fundit demonstroi forcën e saj ushtarake që e ka në dispozicion.

Avionët rusë MiG-29, helikopterët Airbus H-145M, tanket e tipit T-72 dhe automjeteve të blinduara BRDM-2 të marra nga Rusia, dronët luftarakë CH92-A të blera nga Kina si dhe nga pajisjet e prodhuara në Serbi, u ekspozuan për publikun. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE