Publikohen pamjet për herë të parë: Brenda njësisë më të ‘egër’ të Policisë së Kosovës – dramë, aksion dhe…”

Policia e Kosovës është strukturuar me të gjitha njësitet e saja të nevojshme që i duhen një shteti. Mirëpo, strukturën e këtij institucioni të sigurisë padyshim se e kompleton edhe një njësit i quajtur “NJSI”, i cili dallon prej njësive tjera përshkak të anëtarëve të saj të cilët janë trajnuar enkas për intervenime në rrezikshmëri të lartë.

Njësia Speciale Intervenuese, e njohur më parë si FIT, është formuar në vitin 2006-2007 dhe e njëjta operon në gjithë territorin e Republikës. “Indeksonline” ka qëndruar një ditë në kampin e NJSI-së ku edhe ka parë nga afër ushtrime e jashtëzakonshme që bëjnë pjesëtarët e saj. LAJMI I PLOTE