E organizuar nga Britania e Madhe: Ushtria e Kosovës mbaron me sukses misionin e rradhës për aksione luftarake

Një lajm tjetër për suksesin e komandove të FSK-së. Realizohet me sukses të plotë Kursi për Vëzhgim dhe Zbulim në Operacione Luftarake.

Ky kurs është realizuar nga specialistët britanik dhe specialistët tanë të shkolluar në Divizionin e Taktikave të Blinduara dhe Vëzhgimit në Warminster. LAJMI I PLOTE