E pengoi arrestimin e malazezit në Gazimestan, sot suspendohet polici serb

E pengoi arrestimin e malazezit në Gazimestan, sot suspendohet polici serb

Policia e Kosovës ka ar restuar dje një person në Gazimestan në kuadër të ritualeve vjetore të Vidovdanit. Burime të “Indeksonline”, bëjnë me dije se i ar restuari është shtetas malazez, Risto Jovanoviq.

Po ashtu mësohet se ndaj tij është marrë vendimi për 48 orë burg. Kujtojmë se arsyeja e ar restimit të tij është se ai ka bërë thirrje nacionaliste dhe nxitje të u rrejtjes. Ndërsa këtë ar restim u mundua ta pengojë polici i nacionalitetit serb i cili i shërben Policisë së Kosovës, por pas veprimit të tij ai sot u suspendua.