Edi Rama i dërgon mesazh ambasadores amerikane: “Nuk kam nevojë të më tregosh detyrën time”

Edi Rama i dërgon mesazh ambasadores amerikane: “Nuk kam nevojë të më tregosh detyrën time”

Pasi i thumbuan ditën e kaluar rreth dëtyrave të tij dhe cështjes së zgjedhjeve të 25 prillit, Edi Rama nuk ka të ndalur. Ai vazhdon akoma t’i drejtojë disa fjalë Ambasadores Amerikane Yuri Kim si dhe Ambasadorit Britanik për faktin që ata, të paktën sipas Ramës, janë të përfshirë më shumë sec duhet në cështjen e zgjedhjeve.

Kreu i shtetit u sigurua që Yuri Kim të mësojë se nuk ka përse t’i kujtojë se cilat janë detyrat e tij si Kryeministër i vendit. Rama goditi me fjalët e tij dhe në këtë artikull ju mund ti lexoni të plota: VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE