Eksperti i sigurisë jep lajmin që po dridh gjithë Serbinë: “Pas një Iufte tjetër, nuk do të ekzistojë më Serbia!”

Kryeministri dhe ministri serb i mbrojtjes, janë duke vazhduar këcrënimet ndaj Kosovës, edhe pse dihet që nuk mund të arrijë diçka më shumë sesa këcrënime boshe, apo që atyre iu duhen për pr0paganda në shtetin serb.

Pas këtyre këcrënimeve, Serbia po vazhdon edhe të amratoset fuqishëm, por për një suIm i mundshëm ndaj Kosovës është i pamundur.

Kjo për faktin siguria e Kosovës bëhet nga KFOR-i, ndërsa këtu qëndron edhe baza më e madhe amerikane në rajon. LAJMI I PLOTE