Eksperti i sigurisë së Serbisë çmendet me armatimin e Kosovës: Ja çfarë thotë ai për ushtrinë tonë!

Eksperti i sigurisë së Serbisë çmendet me armatimin e Kosovës: Ja çfarë thotë ai për ushtrinë tonë!

Perëndimi me plan po a rmatos shtetin e Kosovës dhe shtyn Prishtinën në k0nflikt me Serbinë, ka deklaruar eksperti për siguri kombëtare edhe globale Nikola Antiç, duke shtuar se Prishtina gjatë 2021 mbushi depot me pajisje ushtarake, shkruan “Kurir”, transmeton “Bota Sot”.

“Ata kanë blerë 3 mijë minahedhës dore nga BeH. Çfarë i duhet një territori nën mbikëqyrjen e OKB-së, kundër kujt do të lutfojnë, çfarë bënë atje KFOR-i, ndërsa Këshilli i Sigurimit hesht dhe kjo flet për teatrin absurd atje.

Shqiptarët thonë se po a r m atosen, sepse Serbia po a r m a toset dhe është a gr esive ndaj tyre. Serbia nuk është a g r esive ndaj askujt, forcat tona duhet të zmbrapsin secilin agresor, ndërsa si KFOR-i mbron qytetarët e pamë kur ROSU gjuajti në serbët”, tha Antiç në Kurir TV. DEKLARATA E TIJ E PLOTE