Erdogan drejtuar Macronit: “Grekët po të gënjejnë, ata nuk kanë para që të blejnë anije dhe avionë luftarakë!”

Erdogan drejtuar Macronit: “Grekët po të gënjejnë, ata nuk kanë para që të blejnë anije dhe avionë luftarakë!”

Presidenti turk Erdogan është shprehur i shqetësuar në lidhje me ndërtimin e bazës ajrore amerikane në Aleksandropulos të Greqisë, vetëm pak kilometra larg kufirit me Turqinë.

Duke folur me gazetarët, Erdogan tha gjithashtu se kishte njoftuar presidentin francez Macron se grekët nuk kanë para për të blerë avionët e avancuar “Rafale” si edhe katër anijet ushtarake. DEKLARATA E TIJ E PLOTE