Erdogan ‘dridhë’ botën: “Ne do të marrim atë që na takon!”

Erdogan ‘dridhë’ botën: “Ne do të marrim atë që na takon!”

Presidenti Erdogan iu drejtua punëtorëve të Fabrikës së Paletave të Tankeve në rrethin Sakarya. Erdogan tha: “Ne jemi në Libi, jemi në Azerbajxhan, jemi në Siri, jemi në Mesdheun Lindor dhe do të vazhdojmë të jemi.”

“Cilado qoftë e drejta jonë, ne do ta marrim këtë të drejtë dhe do ta bëjmë këtë edhe në të ardhmen. Ne do të zhvillojmë punimet tona të kërkimit të naftës në Mesdheun Lindor, veçanërisht në Qipro”, tha ai.