Erdogan ia ‘then hundët’ Dodikit: Gjatë takimit nuk ja jep dorën

Presidenti turk Rexhep Tajip Erdogan nuk ka shtrënguar duart me serbin e presidencës boshnjake Milorad Dodik, njeriu për të cilin thuhet se mund të provokojë një tjetër lutfë në Bosnjë me qëndrimet e tij.

Ai ka udhëtuar drejt Ankarasë, aty ky është Erdogan që po merr në dorë situatën, paralel dhe me lëvizjen amerikane nëpërmjet të dërguarit Escobar. VIDEO