Erdogan nervozohet dhe i dërgon mesazh Kosovës: “E tradhtuat Turqinë dhe botën myslimane”

Erdogan nervozohet dhe i dërgon mesazh Kosovës: “E tradhtuat Turqinë dhe botën myslimane”

Zyrtarizimi i njohjes reciproke Kosovë-Izrael dhe i vendimit të Kosovës për ta ndërtuar ambasadën e saj në Jerusalem e ka bërë nerv0z presidentin e Turqisë, Rexep Tayyip Erdogan.

Erdogan beson se me këtë veprim, Kosova e ka tradhtuar atë edhe botën myslimane, raporton gazeta suedeze, Dagens Nyheter, transmeton Gazeta Express.