Erdogan të fala Greqisë: “Për 5 orë jemi në Athinë”

Erdogan të fala Greqisë: “Për 5 orë jemi në Athinë”

“Për 5 orë jemi në Athinë”. Kërcënimet me Iuftë të drejtuesve të partisë së Presidentit turk Erdogan kanë bërë jehonë. Njeriu që këcrënoi Athinën në emër të Ankarasë është Metin Kuluk, anëtar i Komitetit Qendror të AKP-së.

Ai akuzoi forcat e huaja se duan të suImojnë Turqinë financiarisht dhe ushtarakisht. Madje ai tha se “do ta vënë Greqinë të suImojë Turqinë dhe nëse Athina guxon, turqit do të arrijnë në Selanik brenda pesë orësh”.