Erërat e forta dhe erësimi i qiellit godasin shtetin rus: Moska në ‘fundin’ e saj

Erërat e forta dhe erësimi i qiellit godasin shtetin rus: Moska në ‘fundin’ e saj

Vala e të nxehtit që ka g oditur Moskën, në mënyrë të befasishme është ndërprerë në orët e para të mëngjesit, nga një stuhi e tm errshme. Gjatë fundjavës temperaturat shkuan në 36 gradë celsius, kurse sot ndryshoi gjithçka në Rusi.

Fillimisht qielli u errësua, më pas pasuan erërat e forta që merrnin gjithçka që u dilte përpara. Pamjet e këtyre momenteve u publikuan në rrjete sociale. Por ajo çfarë e karakterizoi më së shumti këtë ngjarje ishte rrufeja që g oditi një nënstacion në qytetin Shelkovo në lindje të Moskës – duke shkaktuar një sh përthim të fuqishëm dhe një a ksident.