Raportuesja për Kosovën në Parlamenton Evropian, Viola von Cramon, i ka reaguar Përfaqësuesit të Lartë të BE-së, Josep Borrell, duke thënë se ai duhet të kritikojë shtetet ku nuk po implementohet sundimi i ligjit.

Borrell, pas aksionit të Policisë së Kosovës, përfshirë edhe në veri, kishte reaguar në Twitter duke thënë se incidentetet e dh u ns hme në veri të Kosovës duhet të ndalen. Dhe se veprimet e njëanshme dhe të pakoordinuara që rr ezikojnë stabilitetin janë të papranueshme.LAJMI I PLOTE