Flet i mbijetuari i tragjedisë në Bullgari: “Pashë çdo gjë me sy, vetëm unë nuk kisha fjetur!”

Një prej të mbijetuarve të aksidentit në Bullgari, Lulzim Suljemani, ka rrëfyer momentet e tragjedisë, pasi autobusi u përfshi nga fl@kët.

Sipas tij, shkaku i aksidentit ishte se shoferin e zuri gjumi dhe nuk mundi të merrte kontrollin e autobusit.

Ai rrëfen se si bashkë me të fejuarën çanë me çekiç xhamin e autobusit dhe u hodhën për t’u shpëtuar fl@këve. DEKLARATA E TIJ E PLOTE