Gazeta gjermane paralajmëron: Për fajin e BE-së, do të ketë konflikt të ri në shtetet ballkanike

Gazeta gjermane paralajmëron: Për fajin e BE-së, do të ketë konflikt të ri në shtetet ballkanike

Prestigjozja gjermane “Der Spiegel” i ka kushtuar një shkrim situatës në Ballkan. Në shkrim paralajmërohet se në Ballkan do të nisë një konflikt i ri, dhe për këtë faji i hidhet BE.

Shkruhet se BE me politikën e saj të jashtme është e pabesueshme dhe se nuk ka asnjë plan konkret për rajonin duke i lënë rrugë Rusisë dhe Kinës që të veprojnë. LAJMI I PLOTE