Gjenerali amerikan jep paralajmërimin e frikshëm: Dronët bombardues do të shkaktojnë “11 shtatorin” e radhës

Gjenerali amerikan jep paralajmërimin e frikshëm: Dronët bombardues do të shkaktojnë “11 shtatorin” e radhës

Njëzet vjet pas s u l m i t më të keq që ka ndodhur ndonjëherë në tokën amerikane, nuk janë vetëm aeroplanët e mëdhenj dhe të populluar pasagjerësh që i mbajnë zyrtarët dhe ekspertët zgjuar natën, por edhe këcrënimi i sistemeve ajrore pa pilot më të vogla, lehtësisht të disponueshme, të aftë për të transportuar ngarkesa v de k j e pr u rëse nëpër qiell.

Dronët nuk janë a r mët e nesërme të sh k atërrimit në masë. Ata janë këtu sot dhe teknologjia e nevojshme për të krijuar një pajisje të tillë po bëhet më e lirë, më “inteligjente” dhe më e aksesueshme. DEKLARATA E TIJ E PLOTE