Gjenerali amerikan, Wesley Clark: “Deri në frymën e fundit, do ta ndihmoj gjithmonë Kosovën!”

Gjenerali amerikan, Wesley Clark: “Deri në frymën e fundit, do ta ndihmoj gjithmonë Kosovën!”

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka zhvilluar një takim virtual me gjeneralin Wesley Clark.

Gjatë kësaj bisede, Gjeneral Wesley Clark i ka ofruar ministrit Mehaj përkrahjen e plotë dhe të pakursyer për mbështetje nga eksperienca profesionale dhe autoriteti i tij për Ministrinë e Mbrojtjes.

Përmes një postimi në Facebook, ministri Mehaj tha se ka marrë përgëzime nga gjenerali Clark për sukseset e Kosovës. LAJMI I PLOTE