Gjenerali i NATO-s: Putin tentoi një operacion sekret në Kosovë, por ne i ndaluam

Gjenerali i NATO-s: Putin tentoi një operacion sekret në Kosovë, por ne i ndaluam

Ish-Gjenerali i NATO-s që udhëhoqi b om b a r dimet ndaj serbëve, Uesley Clark, ka treguar se si rrodhi ngjarja e ardhjes së forcave ruse në Aeroportin e Prishtinës.

Ai tregon edhe se ishin dy shtete ballkanike që nuk lejuan forcat përforcuese ruse të kalonin nëpër territorin e tyre drejt Kosovës dhe bisedën me Michael Jackson.

“Ishte një operacion sekret rus që besohet se ishte përgatitur nga Putini. Ai nuk e pranoi kurrë këtë pasi nuk kishte suksese. Pasi po të kishte do të merrte përgjegjësinë”, thotë ai. LAJMI I PLOTE