Gjenerali serb deklarohet: “Nga Kosova ika duke qarë, Kosharja ishte një Vietnam!”

Gjenerali serb deklarohet: “Nga Kosova ika duke qarë, Kosharja ishte një Vietnam!”

Gjenerali i pensionuar serb, Vladimir Lazareviq, i cili ishte komandant i Korpusit të Prishtinës të –ish-Ushtrisë Jugosllave gjatë kohës së lutfës në Kosovë, zbulon dëshmitë e tij nga koha e lutfës dhe tm e rrin e B3tejës së Koshares.

Gjenerali serb ka folur edhe për b3tejën e Koshares në të cilën forcat ushtarake serbe p ësuan humbje të mëdha.

Gjenerali serb duke folur për B etejën e Koshares, thotë se më më 9 pril ndodhi thyerja e kufirit dhe hyrja e trupave të UÇK-së në Kosovë nga Shqipëria. LAJMI I PLOTE