Gjermania prezanton sistemin e ri të mbrojtjes ajrore: “Skynex”

Rheinmetall me bazë në Gjermani, i specializuar në zgjidhjet e sigurisë dhe lëvizshmërisë, sapo publikoi pamjet video që tregojnë sistemin e saj të ri të mbrojtjes ajrore Skynex.

Videoja e sapo publikuar tregon Sistemin e Mbrojtjes Ajrore Skynex në një version të montuar në kamion, duke përfshirë me sukses një tufë prej tetë dronësh të vegjël me Revolver Gun Mk3 35 mm. VIDEO