Gjyshit kroat ia përmendën Serbinë, ai nga nervoza thyen pajisjet elektronike dhe shahet me të madhe

Gjyshit kroat ia përmendën Serbinë, ai nga nervoza thyen pajisjet elektronike dhe shahet me të madhe

Një familje kroate që jeton në ShBA, ishin pajisur me Amazon Echo që funksionon në atë mënyrë që çfarëdo pyetje që i bëni, aplikacioni i quajtur Alexa ju jep përgjigje.

Dhe kështu gjyshi kroat po i vështronte me vëmendje nipat dhe mbesat duke luajtur me këtë pajisje që i bënin pyetje të shumta për sportistët dhe gjithçka dukej në rregull derisa nuk e parashtruan pyetjen se cili vend ka ekipin më të mirë në botë të vaterpolos.

Pasi që aplikacioni i dha përgjigjen në lidhje me Serbinë, reagimi i këtij gjyshi ka shkaktuar reagime të shumta dhe të qeshura në të gjitha ato shtëpi që kanë pasur rastin ta shohin. VAZHDONI KETU PER VIDEON