Greqia jep paralajmërimin e fortë: “Turqit po kopjojnë raketat ruse S-400”

Greqia jep paralajmërimin e fortë: “Turqit po kopjojnë raketat ruse S-400”

Greqia ka hyrë në një fazë të ethshme riarmat1m1 me qëllim përballimin e supremacisë turke në det dhe në ajër, ndërsa mediat greke kanë dhënë sëfundmi alarmin për një çështje tjetër delikate që në fakt cën0n balancat në rajon dhe më gjerë.

Gazeta greke “To Vima” shkruan duke iu referuar burimeve të saj se Turqia është duke kopjuar teknologjinë e rak3tave të avancuara ant1-ajrore ruse S-400, të cilat u blenë dy vite më parë, ndërsa kanë shkaktuar një çarje të thellë mes Turqisë dhe NATO-s.