I gjithë populli po qanë në Korenë e Veriut: Ja çfarë i ka ndodhur liderit Kim Jong Un

I gjithë populli po qanë në Korenë e Veriut: Ja çfarë i ka ndodhur liderit Kim Jong Un

Qytetarët në Korenë e Veriut janë të shqetësuar për gjendjen shëndetësore të udhëheqësit Kim Jong Un. Muajt e fundit, lideri koreanoverior ka humbur shumë kilogramë, gjë e cila ka krijuar spekulime se mund të vuajë nga probleme shëndetësore.

“Pamja e gjeneralit (Kim Jong Un) që duket i dobësuar th yen shumë zemrat e njerëzve. Të gjithë po qajnë” tha një qytetar në një intervistë për televizionin shtetëror. Media ndërkombëtare, shërbimet e inteligjencës dhe ekspertët po monitorojnë nga afër shëndetin e tij.